Workshops


Fotografeer je nog op de automatische stand en wil je graag meer uit je camera halen? Ben je niet van de online cursussen, maar leer je het liever in een les? Dan is een workshop bij mij misschien wel iets voor jou. Workshops zijn met minimaal 3 en maximaal 5 cursisten, dus ik heb de tijd om iedereen persoonlijk verder te helpen.

Wil je je graag iets meer verdiepen in de fotografie dan is macro of lange sluitertijd/avondfotografie misschien wel iets voor u.

Hou de website in de gaten er komen regelmatig nieuwe data bij.


Workshop Basis fotografie

De cursus is geschikt voor de beginner. We gaan aan de slag met je eigen camera, dus neem ook je gebruiksaanwijzing daarvan mee. De begrippen diafragma, sluitertijd, ISO, belichting en witbalans gaan we allemaal leren tijdens de cursus. De cursus bestaat uit twee delen.

*Les 1 (ongeveer 3 uur) nemen we de begrippen door en gaan we aan de   slag.

*Les 2 (ook ongeveer 3 uur)gaan we foto's bespreken en nemen we de   dingen door waar je tegen aanloopt.

Kosten €80

 

 


Macro fotografie


Deze cursus is geschikt voor mensen die al enigszins weten wat diafragma, sluitertijd en ISO betekend. We gaan verschillende manieren van macro fotografie bespreken en ook toepassen, dus neem wel je camera mee. We gaan klassikaal aan de gang, waardoor we gepast les kunnen geven.

 

De cursus bestaat uit 1 les van ongeveer 3 uur. 

Kosten €37,50

 

 

Workshop macro fotografie 26 Maart 2022

Zaterdag 26 Maart van 9 t/m 12 uur

Ik stuur u de factuur per mail. Deelname is pas definitief als de betaling is voldaan.

€ 37,50

  • Uitverkocht

Lange sluitertijd/avondfotografie

Lange sluitertijd en avondfotografie is erg leuk om te doen, geeft een erg leuk effect in een foto denk dan vooral aan beweging.

Je hebt daar wel een camera die je manueel kan instellen en een statief voor nodig en bij voorkeur ook een (bedrade) afstandbediening.